Sheqer në urinë - simptomat e rritjes së sheqerit në urinë


Shkalla e sheqerit në urinë: 0.72 mg / ditë.

Normalisht, pjesa e sheqerit në urinë është shumë i vogël. Prania e sheqerit në urinë tregon gjendjen pahijshme të trupit. Pets, rritje e sheqerit në urinë me një konsum të madh të sheqerit që përmbajnë ushqime në sasi të mëdha.

Trupi ynë kujdeset për glukozë biokarburanteve. Vetëm sheqerit të tepërt në sheqerit në gjak shkakton veshkat në prodhimin e urinës në normale person, të shëndetshëm, ky proces nuk është e dukshme, por kjo nuk vlen për pacientët me diabet. Kur sheqerit në urinë dhe mungesa në gjak është thënë se para se të vënë nivelin e sheqerit në gjak urinë ishte i lartë, por më pas u kthye në normale. Këtu ne do të thotë interval të madhe kohore ndërmjet analizat e gjakut dhe urinës.

Siç u përmend më lart normale dhe në urinë normale nuk u gjet thuajse glukozë, Madhësia dhënë normale është jashtëzakonisht i vogël

Simptomet e rritur të sheqerit në trup:
• etje fortë
• Urinim i shpeshtë
• Shikim i turbullt
• Shtim në peshë ose humbje peshe
• lodhje Ndjenja apo të qenët i përgjumur
• Mpirje e këmbëve apo duarve
• Kruajtje në infeksionet vaginale vaginë ose shpeshta
• Infeksionet e lëkurës të tilla si furunculosis
• Rritja e urisë
• errësirë ​​Ndjenja apo nervozizëm
• plagët Slow shërimit
• papërkrahje
• kruarje Ndjenja e lëkurës