Urinës në urinë


Normë urinës: 350-600 (270-600) mg / 24 h në një bespurinovoy standarde dietë (2,1-3,6 mg / 24 h).

Cigare urinës tek përmbajtja kreatininës është 0,21-0,59 rritur, maksimal - 0.75 (urina mblidhen çdo ditë në dietën bespurinovoy).

Kripëra urinës acid - urate, aftë për të krijuar Kristal, me fjalë të tjera - gurë.

Rritja e urinës në urinë


Rritja e përmbajtjes urinës duhet të përdhes (në 25-30% të rasteve), si dhe sëmundje të caktuara të trashëgueshme.

Reduktimi i urinës

Reduktim Vota urinës vërejtur në dështimin e veshkave, si dhe çdo çrregullime metabolike, i shoqëruar nga akumulimin e acidit urinës në gjak. Vonesa urinës nga veshkat është e mundur kur të marrë salicilatet në doza më pak se 2,3 gram në ditë