Përjashtimet Metoda dhe kufizimet në alergji-1


Kjo metodë përjashtimet dhe kufizimet për alergjitë, jo një provë, por është shumë efektive në identifikimin e ushqimeve që mund të shkaktojnë alergji.

Alergeneve ushqimore Përcaktimi


Për të përcaktuar alergeneve ushqimore një listë e produkteve të cilat, sipas mendimit tuaj, dëmtojnë shëndetin tuaj. Eliminuar ata nga dietën tuaj dhe të bëjë një menu pesë-ditore, e cila ka produkte nuk janë të përsëritura.

Ndiqni këtë dietë në muaj, dhe pastaj çdo pesë ditë për të ngrënë një lloj të pjatë ndaluar listën dhe të shihni nëse nuk ka asnjë reagim. Nëse lista juaj e "të dyshuarve" alergeneve mori shumë ushqim, ose të bëjë që ju mendoni se është e nevojshme për të përjashtuar një grup të madh të ushqimeve lëndë, kjo teknikë duhet të jetë nën prsmotrom dietës tuaj.

Testet alergjike të lëkurës

Mostër e flokëve Allerhiicheskaya

Analizat e gjakut për alergjitë

BIOENERGETIC alergji Analiza kompjuter