Kompjuter Teknikat e analizave alergji


Në ditët e sotme e përhapur bio-tingëllues kompjutera, e cila të matur ndryshimet në fushën elektromagnetike në trup që ndodhin në përgjigje ndaj alergeneve të caktuara të pranishme në ushqim apo ajër.

Metoda Bio rezonancë për përcaktimin e alergjive


Pacienti është i lidhur tek kompjuteri dhe për të krijuar një fushë të dobët elektromagnetik. Ky kompjuter zgjedh rezonancë BIOENERGETIC ose dridhje e elektroneve shumë substancave dhe komponimet gjenden në gjak.

Metoda Bio rezonancë për përcaktimin e alergjive duke u bërë më të përballueshme. Por kjo metodë nuk është e njohur si mjekësia zyrtare, besoj se një studim i tillë nuk është metodë shumë e saktë dhe efektive për identifikimin alergjen.

Testet alergjike të lëkurës

Mostër e flokëve Allerhiicheskaya

Analizat e gjakut për alergjitë

Metoda e heqjes së kufizimeve dhe alergjitë