Organet e urinës Ketone


Rregulla trupat ketone: me pak se 860 mmol / saTrupat Ketone v. formohen kur tretje yndyrë.

Organet Ketone - është aceton, beta acid hydroksymaslyanaya dhe acid acetoacetic. Disponueshmëria organet Ketone në urinë quajtur ketonuryy

 

Shkaqet e organeve ketonit në urinë


Bazuar në zbulimin e trupave ketonit në urinë nuk mund të flas në mënyrë specifike në lidhje me sëmundjen është sistemi urinar.

Ketonuria ngjarë në uri, diabet të pakontrolluar, nganjëherë me helmimit me alkool.