Testi humoral


Laboratori humoral provë odnin kërkime popullor në të ardhmen Mjekësia holistik.

Kjo humoral provë, si shumë të tjerë, është i bazuar në një vëzhgim të thjeshtë të gjakut, qelizat, plazma, serum, ndryshime të gjakut dhe përgjigje të elementeve kimike që janë marrë nga pacientët pëlhura.