Analiza e urinës nga Sulkovycha Transkript Analiza e urinës nga Sulkovycha


Analiza e urinës nga Sulkovycha - një analizë të përmbajtjes së kalciumit në urinë. Ajo është përdorur në mjekësi, duke përfshirë sidomos mjekëve pediatër mëparshëm sekretim kalciumit provë në urinë. Mund të përdoret për trajtimin e monitorimit doza zgjedhje efektivitetin e vitaminës D për të parandaluar mbidozë droge. Për analizën e kërkuar nga Sulkovycha urinë mëngjes mostër të fëmijës, zgjedhur me stomak bosh. Në mëngjes para analizave, ju nuk mund të ushqyer fëmijën tuaj.
Urina Hyrja në Sulkovycha, analiza të përziera në proporcione

  • 0,5mlmochi hetuar
  • lakmusi Sulkovycha

Pas një chasL sytë e shkoi të vlerësuar nivelin e trazim e zgjidhjes:

  • "-" - Mungesa e trazim,
  • "+" - Trazim i dobët,
  • "++" - Trazim Moderuar,
  • "+++" - Trazim i rëndësishëm,
  • "++++" - Trazim drastike.

Shpjegimi i urinës në Sulkovycha: tregues negativ mund të tregojë rënie e horizontit obotsutstvii kalcium andcan diagnostikuar rakit tek fëmijët. Nëse shifrat në mostren e urines "+++" dhe "++++" Kjo tregon një rritje dip kalciumit tregojnë shkallën pomutneniya.Eto mund të vërehet, të tilla si mbidozë e vitaminës D.

Rakit - Një nga sëmundjet më të përhapur tek fëmijët shkaktuara nga deficensa e kalciumit në trup. Kjo është veçanërisht e topically për fëmijët. Prania e rakit tregon ekuilibrin e kalciumit dhe fosforit në gjak. Normalisht, kjo shifër është 2, të përqëndrohet në rritjen e mundshme tregon një tendencë për rakit. Për të provuar rakit duhet të kalojnë një test urina - provë në Sulkovycha. Rezultati i kësaj analize do të ndihmojë në përcaktimin mungesa apo kalciumit të tepërt në trupin e fëmijës.