Një test i gjakut për alergjitë


Një test i gjakut për alergjitë kryer nga metodat konvencionale dhe shkencërisht të shëndosha.

Më të sakta dhe të arritshme nga këto është analiza immunosorbentnyy e etiketës enzimë (ELISA).

Kjo analizë komplekse alerhyy në bazë të konkurrencës në mes të veçanta "etiketuar" antitrupat antitrupave dhe trupin e tyre.

Kjo metodë testimin alergji mund të përdoret gjithashtu për të zbuluar antitrupa ndaj alergeneve thithur me ajër. Megjithatë, marrja e informatave të tilla mund të ndikojnë në mënyrë të konsiderueshme në programin e trajtimit, sepse ajo është praktikisht e pamundur për të përmirësuar cilësinë e ajrit që e thithim, pa ndryshuar vendbanim.

Testi Parimi i gjakut për alergjitë


Testi Parimi i gjakut për alergji është si më poshtë. Serum gjakut të përzier me zgjidhje laboratorike dhe ka kaluar nëpër një makinë të posaçme që zbulon praninë e bojë që shkëlqen, e cila bashkohet me serum, në qoftë se ka një antigjen reaksion alergjik / e antitrupave.

Shumica e këtyre testeve për alergjitë janë cilësore (të përcaktuar praninë ose mungesën e reagimit).

Ka teknika sasiore që përcaktojnë peshën e alergjive, të cilat mund të jenë shumë të dobishme në krijimin e ushqimeve potencialisht të rrezikshme.

Testet alergjike të lëkurës

Mostër e flokëve Allerhiicheskaya

BIOENERGETIC alergji Analiza kompjuter

Metoda e heqjes së kufizimeve dhe alergjitë