Mostër alergjik flokët


Alergji flokët Analiza, diagnoza e alergjive nuk është provuar plotësisht, por parimi ajo sigurisht ka kuptim të përbashkët.

Ne kemi nevojë për të marrë për analiza në allerhiiyu një sasi e vogël e flokëve dhe për të shtuar imunoglobulinat ose antitrupa kundër ushqimeve caktuara, në prani të alergji do përgjigje të cilat mund të studiuar nën mikroskop ose më shumë mënyrë komplekse - duke përdorur një kompjuter.

Nëse helmim një mënyrë për të hequr toksinave nga trupi janë të detyrueshme ato me keratin inerte, një strukturë e përbërë e flokëve.

Me disponueshmërinë reaksion alergjik të substancave të pranishëm në flokë, reagim i tillë mund të ndodhë në trup, pasi trupi si sledsvye, të përpiqen për të hequr qafe të këtyre alergeneve.

Përdorimi i kujdesshëm kjo metodë alergji Analiza e flokëve, si radionika (metodë lavjerrës) si saktësinë e saj nuk ka qenë provuar, dhe përdorimin e testeve të tilla mund të çojë në kufizime të rëndësishme që nuk kanë bazë shkencore.

Pa hedhur poshtë këtë metodë, ajo duhet të jetë vetëm në kombinim me të tjera, metoda më të njohura të analizave për alergji.

Testet alergjike të lëkurës

Analizat e gjakut për alergjitë

BIOENERGETIC alergji Analiza kompjuter

Metoda e heqjes së kufizimeve dhe alergjitë