Testi adrenalina


Në testin e adrenalin është marrë vetëm katër pika të gjakut në një rrëshqitje qelqi, e cila është e vendosur nën një mikroskop të fuqishme me një rritje prej 1,500 herë. Imazhi që rezulton është transmetuar në kompjuter, e cila hedhur mijëra mostra të tjera në sëmundje të ndryshme.

Testi adrenalina ipolzuyutsya mostër gjaku për krahasim me mostrat e tjera, dhe mungesa vendosur për çdo element, furnizimi i dobët me oksigjen ose prania e kimikateve me qelizat e kancerit. Këto janë vetëm disa shembuj nga dërrmuese adrenalinic bankare njohuri Si të përdorura në provë.

Kompjuter shtyp nga një diagnozë e mundshme, dhe në qoftë se informacioni i saktë është ngulitur, ai mund të bëjë rekomandime për trajtimet që ishin të suksesshme.