Display #
Title Author Hits
-diagnostics Diabeti insipidus admin 365
0 - limfocitet admin 451
Aciditeti i lëngut të stomakut - rritur apo ulur aciditetit admin 506
Aminoacidet në urinë admin 413
Amoniaku shkakton një rritje në testet amoniakut gjakut admin 606
Amylase urina admin 402
Analiza biokimike e biokimisë gjakut normë deshifrim e gjakut analizave biokimike admin 13521
Analiza biokimike e fëmijës së gjakut - Rezultatet deshifrim admin 429
Analiza e lëng stomakut admin 476
Analiza e transkript pështymë admin 450
Analiza e urinës nga Sulkovycha Transkript Analiza e urinës nga Sulkovycha admin 326
Analiza e urinës nga treguesit e normës Nychyporenko admin 856
Analiza e urinës për bakteret baktereve në urinë admin 1242
Analiza e urinës transkript shtatzënisë admin 392
Anemi simptoma produkte të rritur hemoglobinë admin 358
Antigjene dhe antitrupat - diagnozën e tumoreve malinje admin 1184
Antigjeneve hepatitit admin 326
Antitrupat ndaj viruseve të hepatitit admin 788
Azotit në urinë-1 admin 347
Bardhë standardet normale cell count gjakut në fëmijët dhe të rriturit admin 309
Bazofilet bazofylyya rritur normën e bazofileve në gjak admin 1032
Bilirubin ngritur në gjak admin 443
Cilindra në urinë shkakton cylindruria 1 admin 669
Cysteine ​​dhe cystine urina admin 348
Elementet formuar e gjakut të njeriut admin 394
Enzimë lipase admin 365
Enzimë transminazy admin 331
Eozinofilet rritur rritur dhe fëmijë shkaqet admin 419
faktorëve të koagulimit plazma faktor koagulimit 8 admin 853
Funksion teste mëlçisë - treguesit admin 398
Funksioni B-limfocitet B-limfocitet admin 1084
Gjak në stol - gjak okult fekal admin 894
Gjaku Fibrohen admin 341
Gjaku i kreatininës rritur kreatininës në gjak admin 537
Gjaku rritje shkalla ure, të ulur nivelet e ure-1 admin 360
Globulin reduktuar të gjakut rrit globulinat admin 459
glukozë-normë admin 361
Grupi i gjakut dietë ushqim dhe gjaku admin 357
Hekuri Hekuri ngritur nivelet e gjakut të hekurit në gjak admin 1642
Hematokriti rritur hematokriti ulur hemokrit gjakut admin 5336
HHTP gama hlutamiltranspeptidaza admin 308
Hormonet insulinë hormon pankreatik pankreasit admin 427
Hormonet kryesore veshkave hormonet nadpochichnikov admin 579
Hormonet seksuale normë e meshkuj dhe hormonet seksuale femërore admin 4317
Hormoneve tiroide - hormon normale tiroide admin 361
Indeksi ngjyra e gjakut sundimit 1 admin 1081
Isoenzymes kreatynfosfokynaza admin 358
Kalciumi në urinë admin 386
Kaliumi në rritje urinë kaliumit në urinë-1 admin 373
Kompjuter Teknikat e analizave alergji admin 312
Kreatinë, kreatininës urinës-1 admin 309
Kripë e acidit laktik dehydrogenase LDH - norma, dehydrogenase kripë e acidit laktik në rritje admin 412
Kripë e acidit laktik dehydrogenase LDH rregull aktatdehidrohenaza rritur admin 1125
Kripërave në urinë - shkakton një përmbajtje të lartë të kripës admin 1689
Kultura e gjakut - kultura bakteriologjike e gjakut admin 650
Leukocile esterase-1 admin 287
Limfocitet rritur normën e limfociteve në Limfocitoza gjakut admin 16983
Magnezi në normën mostren e urines te magnezit në urinë admin 341
Mesit birë - Kundërindikimet për birë kurrizore admin 310
Metodat e diagnozën e infeksionit HIV admin 368
Monocitet në gjak rrit fëmijëve dhe të rriturve të monotsitoz admin 1484
Mostër alergjik flokët admin 311
Natriumi në urinë admin 323
Neutrofile zvogëluar, është rritur admin 1317
Nitrateve në urinë-1 admin 430
Nivelet albumin admin 431
Një test i gjakut për alergjitë admin 470
NORMAT hormon të gjithë treguesit analiza për hormonet admin 535
Organet e urinës Ketone admin 360
Organet Ketone në urinë Ketonuria admin 673
Oxalates në urinë-1 admin 370
Përjashtimet Metoda dhe kufizimet në alergji-1 admin 281
Përmban yndyrë lipid nivelet e lipideve në gjak admin 348
Ph urinë aciditetit të urinës, Ph normë urina admin 1154
Proteina në normën e urinar dhe treguesve 1 admin 318
Proteina në shkaqet urinës rritur proteina në urinë gjatë shtatzënisë-1 admin 618
Proteina ngritur të gjakut, të ulët admin 1953
Pse leukocytes në urinë rrit qelizat e bardha të gjakut në urinë-1 admin 1212
Qelizat e bardha të gjakut qelizat e bardha të gjakut në sigurimin e gjakut, në rritje admin 1938
Qelizat e kuqe të gjakut në urinë rritur, normën dhe shkakton 2 admin 2105
Qelizat e kuqe të gjakut rritur normën e qelizave të kuqe të gjakut në gjakun e fëmijëve dhe të rriturve admin 452
Qelizat epiteliale në urinë admin 3282
Reduktuar numërimin e bardhë qelizë të gjakut, leukopenia admin 367
Rritja alkaline phosphatase alkaline fosfatase admin 406
Shënuesve tumor - shënuesit e rritjes së tumorit 1 admin 325
Sheqer në urinë - simptomat e rritjes së sheqerit në urinë admin 552
Sheqer në urinë rrit nivelin e sheqerit në urinë admin 369
Shkalla amylase e amylase rritur nivelet amylase gjakut admin 354
Shkalla amylase e anomalive të gjakut admin 385
Shkalla e retikulocitet retikulocitet në gjak admin 602
Shkalla ESR për gratë dhe burrat rritur ESR admin 730
Shkalla glikosilate hemoglobinë admin 296
Shkalla hemoglobinë për gratë, burrat anomalitë admin 417
Shkalla Kreatynfosfokynaza, rrit phosphokinase kreatinë admin 306
Shkaqet leukopenia dhe simptomat admin 486
Si për të dhuruar transkriptin fekal fekal admin 636
Si për të ulur kolesterolin admin 403
Si për të zvogëluar normën e bilirubin në gjakun e bilirubin admin 418
Struktura dhe funksioni e gjakut të njeriut admin 939
T-limfocitet funksioni i limfociteve T admin 1507
Tabela glukozës në nivelet e glukozës në gjak admin 2198
Testet alergjike admin 843
Testi adrenalina admin 293
Testi humoral admin 353
Testi i gjakut admin 345
Testi i gjakut transkripti i fëmijëve e gjakut komplet të një fëmije admin 3833
Testi për pėrshkueshmėrisė zorrëve admin 379
Treguesit e zhvillimit të fëmijës në tabelat admin 401
Triglycerides rritur normën e triglycerides admin 342
Trombocitet Trombocitet rritur admin 531
Urina treguesit normë deshifrim urinalysis 1 admin 1578
Urinalysis transkripti i fëmijëve admin 352
Urinë për urinalysis Zimnitskiy deshifrim për Zimnitskiy admin 302
Urinës në acidit urik në gjak rrit normën e 1 admin 379
Urinës në urinë admin 277

Subcategories