Klamidia në gratë simptomat gratë Chlamydia


Klamidia në gratë e karakterizuar nga fakti se klamidia, e cila nuk janë parazitare rralla në membranën mukoze e uretrës dhe mitrës. Simptomet e klamidia në gratë duket shkarkimin, kruarje, djegie, urinim i shpeshtë, Muco-purulent shkarkimin, dhimbje, trishtim në legen. Jo rrallë klamidia ndikojnë në mukozën e mitrës, tubave fallopiane, vezoret. Kjo shoqërohet me dhimbje në bark, gjendje e sëmurë, duke rritur temperaturën (nganjëherë temperatura u rrit në 40 ° C) ndërprerë ciklin menstrual, rritjen e mitrës, Muco-purulent sekrecione.

Por në shumicën e rasteve Klamidia nuk është qartë e dukshme dhe nuk ka shenja të sëmundjes nuk mund të jetë.

Pasojat ndërkohë e inflamacionit shkaktuar nga Chlamydia shumë e rrezikshme. Kjo varfëri, shtatzëni ektopike, lindje të parakohshme dhe vdekje në nënën lindjes dhe fëmijën.

Klamidia në meshkuj