CARDIOSCLEROSIS njohin simptomat e cardiosclerosis atherosclerotic Postinfarktnyykardioskleroz


Postinfarction

Cardiosclerosis aterosklerotike, postinfarction - një nga
Format kronike të sëmundjeve koronare të zemrës, sozrevayuschaya në sfondin e procesit aterosklerotike në arteriet koronare.

Aterosklerotychnyykardioskleroz - Kjo humbje e zemrës, duke rezultuar në zhvillimin e indeve lidhës në miokardit për shkak të arteriosklerozës koronare. Patologjia e qarkullimit koronare dhe dështimi i vazhdueshëm perfuzionit të miokardit - sëmundje koronare të zemrës, e ndjekur nga formimi i foci vogël të nekroza e muskulit të zemrës - kjo çon në zhvillimin e indeve lidhës në miokardit. CARDIOSCLEROSIS mund të them zëvendësimin e pjesshëm të indeve miokardit në ind lidhës.


Simptomet e cardiosclerosis zemrës

Simptomat cardiosclerosis të paqarta dhe të gjitha varet nga vendndodhjen dhe madhësinë e lezioneve. Shfaqja e dështimit të zemrës dhe pikat kardiak aritmis për të rritur në masë të lidhës miokardit funksionimit indeve.
Lezione të vogla mund të shfaqen Simptomat cardiosclerosis në formën e aritmia zemrës dhe kryerjen anomalitë.

CARDIOSCLEROSIS shpesh manifestohet si dështim të zemrës dhe një shumëllojshmëri të arrhythmias. Zvogëlimi i aftësisë shtrëngohet të muskulit të zemrës (miokardit), kur zemra humbet aftësinë e saj për të siguruar trupin me sasinë e nevojshme të gjakut dhe është
dështim të zemrës. Kjo gjendje është ndjerë nga pacienti dhe përcaktohet nga kardiogramë drejtim kardiogramë zemra kardiolog në.

Diagnoza cardiosclerosis argumentuar në anamnezën (prania e sëmundjes së arteries koronare), parametrat klinike dhe electrocardiographic dhe echocardiographic dhe përjashtimi i sëmundjeve të tjera të afta për të ndërprerë manyfestyrovatsya përçueshmëri ritëm dhe zhvillimin e dështimit të zemrës, cardiomyopathy, miokardit, reumatizma dhe të tjerët.
Simptomat koronare atherosclerosis mund të ndodhë pa asnjë simptomë ose tru, e cila mban edhe më tej  infarkt miokardi.
Hipertensioni dhe lezione sklerotycheskoe aortic (paraqitja e zhurmës systolic) shpesh e kombinuar me cardiosclerosis aterosklerotike.

Postinfarction cardiosclerosis

Diagnoza vihet postinfarction cardiosclerosis pacientëve me infarkt miokardi e mëparshme, pas përfundimit të dhëmbëza absolute, dmth dy, tre muaj pas infarkt miokardi.

Postinfarction cardiosclerosis fillon si rezultat i shtetit postinfarction. Postinfarction infarkt është zhvillimi i zonave mbresë, duke zëvendësuar valvola muskujve të zemrës, jo të rralla dhe të zemrës. Prekur shumë zemër pas një sulmi në zemër vdesin dhe zëvendësohen nga ind lidhës.
Unë duhet të them se kjo situatë mund të ndodhë, por jo shpesh për lëndimet e zemrës, degjenerimit miokardit dhe disa të tjerë.