Diagnoza e atmosferë atmosferë Njerëzore Si për të mësuar për të lexuar


Atmosferë është një shkëlqim (të lehta) okrest trupit. Çdo person mund të mësojnë të njohin atmosferë. Kjo nuk është mister apo magji. Çdokush është i aftë për të mësuar dhe praktikë për të kuptuar aftësinë për të përcaktuar marrëdhënien e asaj që ai e sheh me këtë sëmundje.

Diagnoza e të Drejtave atmosferë është një metodë e dobishme në kombinim me metoda të tjera diagnostikues dhe nuk duhet të përdoret në këtë mënyrë e vetme. Shumica prej nesh intuitive në dijeni të pranisë së atmosferë të njeriut, dhe kjo manifestohet në disa mënyra. Ndonjëherë, hyjnë në dhomë, ne do të "përballen" me njeriun, atmosferë e cila konvergojnë me tonat. Aura me ngjyra (disa njerëz mund të bëjnë dallimin në mes tyre), e cila është arsyeja pse individë të përshtatet ngjyra të caktuara atmosferë.

Ne nuk jemi shpesh ndihen kur diçka ndodh me një njeri, sidomos me njerëz të dashur për ne. Kjo nuk është domosdoshmërisht mungesa e një buzëqeshje të shfaqet në fytyrë ose shkëlqim në sytë, ajo është një ndjenjë që nuk mund ta shpjegoj. Përkufizimi i rëndësishëm këtu është "intuitë". Aura mund të jepet brenda disa centimetra larg nga trupi, por aftësia e tij për të transmetuar nuk ka kufij. Tërheqjen përhershëm në dhomë përgjegjës për thirrjen apo takimin e dy valëve të një gjatësi të caktuar, në këtë rast fjala "telepati" është pjesë e atmosferë.

Secili prej nesh ndjerë ndonjëherë se telefoni juaj është gati të bien, dhe thirrja në Sur vërtetë. Quajtur shoku më i mirë. Për të përmbushur zyrtare atmosferë nevojave shkenca kishte ndonjë indikatorë. Megjithatë, si atmosferë vepron si një energji vitale, ajo është e sigurtë se është e mundur për të matur këtë energji në të ardhmen e afërt. Duke marrë fotografitë në Kirlianov - procesin e fotografuar energji rrezatohet nga sipërfaqet e trupit spikatur. Ndryshe nga metodat e sakta të mjekësisë tradicionale që mund të obmiryaty ngrohjes, Kirlian fotografisë mund të zbulojë jo vetëm temperatura, por edhe fusha të tjera elektromagnetike.

Kjo metodë e saktë mund të reformohen atmosferë të energjisë në imazhin dy- ose tre-dimensionale. Ata që dinë se si të lexuar auras, mund të njohin ngjyrat dhe me të për të përcaktuar shëndetin e përgjithshëm. Përveç kësaj, ata krahasim atmosferë e meridianëve apo kanale nerheticheskimi që kalojnë nëpër trup.

"Black" color shpesh shihet lart, në qoftë se një person në depresion, si të energjisë (shpesh të quajtur "dritë e bardhë") nuk mund të kalojë përmes chakra dhe për të arritur trupin e sipërme. Nëse atmosferë ul së bashku meridian, festoi thellimin e saj.

Si për të mësuar për të lexuar auras


Hapi i parë - është aftësia për të njohur atmosferë. Merrni një kuti kartoni dhe do të mbulojë materiale e saj të zezë. Kontrolloni kutinë në tavolinë, dhe pas qiri e saj. Dhomë nuk duhet të marrë dritën. Treni duhet të jetë gjatë natës.

Përmbajtja e dorës së tij në kutinë e rreth duart e vogla do të shkëlqim. Ajo mund të jetë një ose dy centimetra të gjerë, ose mund të vendoset në mes të gishtave. Nëse ju nuk mund të shihni asgjë, madje ndizet një qiri dhe të vazhdojë për të mbuluar në dhomë përmes kutisë derisa ju të dalluar shkëlqim. Mundohuni të përqëndrohet në nivelin e energjisë. Në qoftë se ju ndiheni të sigurt, të vazhdojë në provim
pjesë të tjera të trupit, duke përdorur të njëjtën metodë, kur drita nga qirinj nuk bie në zonën obsleduemuyu.

Atëherë ju mund të kërkoni një mik apo të afërm për të marrë pjesë në eksperiment, dhe të përpiqemi për të shqyrtuar dorën e tij. Pas një kohë, ju menjëherë mund të dallojë atmosferë, duke u takuar dikë në një dhomë të errët. Së fundi, marrja e përvojës, ju mund të çmontimit atmosferë në çdo dritë, madje edhe në një dhomë të errët për të bërë
në mënyrë të konsiderueshme më e lehtë.

Ju gjithashtu mund të dallojë ngjyrat, ose të ndjehen atmosferë.

Ngjyrat e atmosferë në diagnozën e shëndetit të njeriut

Kjo ngjyrë zakonisht pasqyron shëndetin e një personi. Në atmosferë normale shëndetësor ka shkaktuar ngjyra. Nëse një person ndjen sëmurë, atëherë ngjyra mund të ndryshojë gjatë shërimit (ose anasjelltas, nëse ajo është e keqe). Nuk ka ngjyra, e cila do të jetë "e shëndetshme" të tjera; zakonisht një shenjë e shëndetit është shkëlqim. Bilanci i themeluar i gjelbër dhe të verdhë që prodhojnë një efekt qetësues në tru (i cili u testuar nga testet elektrike në trurin e njeriut). Por ju nuk mund të them se të verdhë apo të gjelbër pronë atmosferë është shëndeti.

Për të aplikuar këtë metodë për qëllime diagnostike, është e nevojshme që çdo mjek mund të krahasohet atmosferë të meridianet energjetike apo kanaleve.