Diagnoza e sëmundjes në sytë e njeriut


Diagnoza e syve, Kjo sclera ngjyrë përkufizim syve (kokërdhok) dhe sytë e të ndritshme mund të jetë një sinjal për mjekun, madje edhe në një nivel intuitiv. Mos kini frikë dhe mos konfuztes nëse mjeku do të shikojmë me kujdes në sytë tuaj. Mëso më tepër rreth irydolohiyi që ju foli për irisit të syrit.

Mjeku shqyrton sytë tuaj, fundus okulare nëpërmjet Ophthalmoscope. Ajo mund të njohin në mënyrë të qartë të enëve të gjakut në fundus dhe për të marrë informacion në lidhje me një anije shtetërore zgjeruar. Në qoftë se një person ka tension të lartë, kjo çon në faktin se muret e arterieve trash, ato mund të shihen duke përdorur Ophthalmoscope si një "linjat hekurudhore".