Pickim Komara- e kafshon mushkonjë


Bite Camara Pronat e karakterizuar nga pickim mushkonjë pështymë në vendin e tij të flluska të vogla të formuara fillojnë kruarje, djegie ndjesi. Nga një mushkonjë kafshoj dhe mund të eliminojnë lëkurës kruajtje amoniak lagur apo një zgjidhje të sode buke: 1/2 lugë çaji në një gotë me ujë. Ka lloje të mushkonjave ditës energjik mbi rrëmbejë njerëz të tjerë në mbrëmje ose gjatë natës.

Për të mbrojtur lokalet nga kafshon mushkonjë brenda dritares për të mbyllur derën rrjetat ngushtë të mbuluar.

 Të trembë larg mushkonjat duke përdorur një shumëllojshmëri e mjeteve: vaj karafil, Cologne, krem ​​të ndryshme, etj Të gjitha këto barna Dimethyl më efektive.

Dimethyl prodhuar në versione të ndryshme

  • krem, 15%
  • glicerinë emulsioni
  • vazelynovoy emulsioni
  • 10-20% zgjidhje alkool,
  • në paholluar pastër.

Pastër drogës mbron nga kafshon mushkonjë gjatë 6 orë për një kohë lubrifikimin e fytyrë, qafë, duart goxha 15-20 pika.

Kërcënim dorëzojë mushkonjat që janë vektorë të patogjenëve të ethet e verdha, encefalit japoneze, malaria, nematodikeve, tularemisë dhe sëmundjeve të tjera. Dalluar ata lehtësisht në ulje.

Mushkonja Normal ulur, mbajtja bark paralel me sipërfaqen, barku deri ashensor malaries.