Kafshon Grerëzat dhe bletët Nëse grenzë kafshuar, bletë


Kafshon Grerëzat dhe bletët. Nëse jeni të kafshuar nga një bletë, ajo ofron uzhalenyy në 0,2-0,3 mg helm. Në vend të djeg bleta është plagë e dukshme, nganjëherë fërkimit djeg fillon skuqje, ënjtje. Kafshon shumë të rrezikshme numër i madh (500-1000) i bletëve, kur trupi i njeriut merr atij një dozë vdekjeprurëse prej 0.2 g bee helm. Rrezikshme si t origjinalitet (rritjen e ndjeshmërisë ndaj helmit bee) një ose kafshon pak mund të intensifikohet reaksion alergjik të rëndë në të cilën etiketuar ngritur temperaturën e trupit, dhimbje koke, të përzier, të vjella, presionin e ulët të gjakut, koshere, fenomen astmë.

Pas stings të bletëve dhe Grerëzat djeg cisternë motor, aplikoni locion me amoniak (1 Pjesa e amoniakut 5 pjesë ujë) ose kryerësin e alkoolit (vodka të përzier me ujë), kjo është një zgjidhje e peroksid hidrogjeni, Permanganat kalium.

Mirë të pish një gotë të nxehtë pulëbardhë.