Emergjente veshkave dhimbje barku


Dhimbje barku i veshkave fillon me sëmundje të ndryshme të veshkave dhe ureters dhe me urolithiasis si një sulm akut i dhimbjes në rajonin e mesit, e cila i jep një ijë, organet gjenitale dhe kofshët.
Ndihma e parë për dhimbje barku i veshkave,  Kjo metodë për lehtësimin e dhimbjeve disa pika të zgjidhje 0.1% e atropine, tableta Belladonna, si dhe të ndihmojë warmers në pjesën e prapme, banja e përgjithshme të ngrohtë.

Nuk shoqërohet rrallë dhimbje rizyamy gjatë urinimit, urinim i shpeshtë, ndryshim në ngjyrën e urinës dhe të tjerët. Nuk janë një rezultat i legen hyperextension veshkave dhe uretër vrull e muskujve në i shkëlqyer pleh e tij prej guri.

Ne duhet të kujtojmë se sulme të ngjashme të dhimbjes mund të jetë akute
sëmundja inflamatore e barkut cm. abdomen akut, në të cilën këto veprime janë të kundërindikuar absolutisht.