Bërthamore rezonancë magnetike - Metoda e diagnostikimit


Duke përdorur rezonancë magnetike bërthamore mund të studiojnë strukturën e organeve të ndryshme. Duke reduktuar ndjeshëm ndikim të dëmshëm mbi rrezatimit të ulët të energjisë së përdorur.

Rezonancë magnetike bërthamore-thithjen selektiv i substancave elektromagnetike rrezatimit.

Përparësia e metodës Rezonancë magnetike bërthamore Rrezatimi elektromagnetik është kryesisht ndjeshmëri e saj të lartë të imazhit indeve të buta, si dhe rezolucion shumë të lartë, deri në milimetër. Rezonancë magnetike bërthamore ofron një pamje të organit hetuar në çdo kryqëzimin dhe rindërtuar imazhin e tyre tre-dimensionale.