EEG elektroencefalogramë


Elektroencefalogramë mund të tregojnë jo vetëm ndryshime unktsionirovanie por edhe strukturore ose çrregullimet në tru.

Truri dërgon informacion duke transferuar kimikate nga një nervore në një tjetër.

Në këtë proces të liruar energjinë elektrike që mund të matet duke vendosur elektroda rreth kafkë.

Elektroencefalogramë metodë diagnostike është shumë efektive në sëmundje të tilla si epilepsi ose tumore.

EEG është një metodë e sigurt dhe efektive e studimit diagnostike.