Një kompresë të ftohtë 1


 Një kompresë të ftohtë është ftohje lokale dhe ngushtim të enëve të gjakut, ul furnizimit me gjak dhe dhimbje. Ajo është përdorur në të gjitha llojet e inflamacionit lokal, bruises, nosebleeds kur (në hundë).

Një kompresë të ftohtë mbi kokën e tij vendosen në kushte temperaturë dhe eksitim akute mendore.

Teknologji imponim kompresë të ftohtë


Një fragment i leckë, të vendosura në disa shtresa, të lagur në ujë të ftohtë (mundësisht në akull), pak shtrydhur nga dhe vihet në pjesën e duhur të trupit. Compress Exchange çdo 2-3 minuta, aq i përshtatshëm që të ketë dy grupe të compress, një nga të cilat, paraprakisht të ftohur, qëndron në ujë të ftohtë.

Në varësi të pacientit, procedura është kryer për 1 orë ose më shumë.