Phonocardiography - Kryerja phonocardiography


Phonocardiography Metoda e regjistrimit tingëllon tone dhe zhurmave që ndodhin si pasojë e zemër dhe përdoret për të vlerësuar zemrën dhe njohjen e çrregullimeve, duke përfshirë edhe defekte të valvulave të zemrës.

Holding phonocardiography

Regjistrim fonokardiohrammy prodhuar në dhoma të pajisura posaçërisht të veçanta, ku ju mund të krijojë një heshtje të plotë. Mjeku përcakton pikën e qelizave të gjirit, nga të cilat regjistrimi është kryer duke përdorur një mikrofon.

Pozicioni i pacientit gjatë regjistrimit phonocardiography horizontale.

Phonocardiography Aplikimi për monitorimin dinamike e pacientit rrit besueshmërinë e gjetjeve diagnostike dhe ofron një mundësi për të vlerësuar efektivitetin e trajtimit.