Ultratingull


Ultratingull ekspozitave në trup mekanike, fizike, kimike dhe performancë të dobët termike.

Veprimi mekanik i ultrazërit shkaktuar nga alternuara presion akustik është mikrovibratsiyu, një lloj i "mikro" pëlhura.

Efektet termike e ultrazërit aktivizon rritjen e temperaturës në inde, promovimin e zgjerimit, e gjakut dhe limfatike anijeve, ndryshimet në microcirculation. Si rezultat, metabolizmi indeve aktive, manifestohet anti-inflamator dhe zgjidhjen veprimin e ultrazërit ..

Ultratinguj ka një analgjezik fortë, antispasmodic (heq spazma), anti-inflamator efekt, anti-alergjike dhe tonik. Ajo stimulon gjakut dhe limfatike qarkullimit, proceset reduktimin, përmirëson ushqyerit e indeve. Për shkak të efekteve fizike dhe kimike të intensitetit me ultratinguj rrit proceset Redox indeve, rrit formimin e substancave biologjikisht aktive -heparina, histamine, serotonin dhe të tjerët.

Terapi me ultratinguj përdorur gjerësisht në mjekësi të brendshme klinike në
sëmundjet e nyjeve, lëkurë, vesh, hundë dhe fyt.

Ultratinguj grimcuar gurëve të tëmthit, veshkave, fshikëzës. . Një metodë e trajtimit është me përdorimin e ultrazërit drogës ultrafonofo-prerë. Kjo është efekti i kombinuar i ultrazërit dhe mjekësore substancave që depërtojnë lëkurën dhe ekspozimin mucous cipë gjatë vibracioneve tejzanor.

Kundërindikimet për terapi ultrazërit


Kundërindikimet për terapi me ultratinguj është një tumor, infeksionet akute dhe dehje, sëmundje të gjakut, sëmundje koronare arterie, thrombophlebitis, sensibilitet për gjakderdhje, presion gjaku i ulët, nga-top sistemit nervor qendror Evan organike, shprehu çrregullime neurotike dhe endokrine, shtatzënisë.