Zemrat uzi


Kur me ultratinguj zemër të marrë informacion në lidhje me karakteristikat e strukturës së tij dhe dinamikën e shkurtesave të lindura dhe të fituara defekte, lëndime miokardi, sëmundje arterie koronare, perikardit dhe sëmundjeve të tjera të sistemit kardiovaskular.

Instrumentet regjistruar ultratinguj shpejtësia e fluksit të gjakut në enët kryesore të vendosura thellë (aortës, Cava inferior vena, enët e gjakut të veshkave, etj), zbulon mbyllje e enëve periferike - fushat e trombozë ose compression, si dhe obliterating endarteritis.

Zemra emërimi ultratinguj


Ultratinguj zemra përdorur për të vlerësuar funksioni pompimin e zemrës, për kontrollin e drogës, për të studiuar qarkullimin koronare dhe është metodë si e besueshme diagnostike pagjak si electrocardiography dhe x-ray e zemrës.

Ultratinguj barkut