Trajnimi fshikëz ultratinguj për kërkime


Trajnimi fshikëz ultratinguj e njëjtë si me ultratinguj e veshkave. Ultratinguj fshikëz emëruar në shkelje të rrjedhjes së urinës, gjakut në urinë, dhimbje gjatë urinimit dhe fshikëz lëndimeve. Në mjeku i kushton vëmendje ultratinguj fshikëz kryesisht në shtet, muret e fshikëzës, formën e saj, qafë terrenit ku uretrës hyn uretrës fshikëz.

Sëmundjet janë diagnostikuar me ultratinguj fshikëz


Stones në fshikëz, cystitis - një sëmundje inflamatore e fshikëzës, tumoret e fshikëzës - tumoreve beninje ose malinje në fshikëz.

Ultratinguj barkut