Radiografi Radiometry


Radiometry gjithë trupin - do të festojë me një kundër veçantë.

Metoda është projektuar për të studiuar metabolizmin e proteinave, vitaminave, traktin gastrointestinal, si dhe për studimin e natyrore Trupi radioaktivitet dhe produktet e tij radioaktive prishjen e ndotjes.

Radiografi

Dinamika Regjistrimi e akumulimit dhe rishpërndarja e plagë trupit - radiografi drogës radioaktive. përdoret për të studiuar proceset e shpejta aktuale të tilla si qarkullim, ventilim, dhe të tjerët.