Biopsi


Biopsi. Biopsi është një prerje jetës e indeve ose organeve për analiza nën mikroskop.

Përsëritur biopsi ju duhet të mbajnë gjurmët e dinamikës patologjike procesit dhe trajtimin e ndikimit.

Në klinikat moderne dhe spitalet biopsi është kryer çdo material tretë pacientit për të që mund të merret nga pothuajse çdo organ për këtë mjete të posaçme.

Rezultatet Biopsi


Rezultatet Biopsi ndihmojë me oblshoy saktësi mund të përkufizohet patologjinë ekzistues dhe të diagnostikuar klinikisht të paqartë dhe fillestar neoplazmë fazë, inflamacion të ndryshme të njohin.