Leeches mjekësore Leeches Trajtimi


Trajtimi me Leeches hirudotherapy organizuar në pronat hyrudyna lëshuar gjëndrat pështymore të Leeches. Hirudin redukton koagulimit të gjakut, duke treguar analgjezik dhe veprim anti-inflamator.

Trajtimi i Leeches mjekësore Pimenyaetsya ankthi hypertensive, angina, glaukoma, thrombophlebitis, hemorroide, dhe të tjerët. Për të trajtuar Leeches janë përdorur shushunjat edukuar posaçërisht mjekësore.

Leeches mjekësore dhe hirudotherapy


Hirudotherapy (trajtimi me Leeches) kryen infermiere të trajnuar posaçërisht. Në çdo rast ka një skemë projektuar prodhimeve Leeches.

Pas procedurës duhet të kenë parasysh se plagët nga kafshimet e Leeches rrjedh gjak 6-24 orë, kështu që një ditë pasi trajtimi i Leeches mjekësore duhet të mëndë am inspektohet dhe lidhi atë përsëri; nëse gjakderdhja nuk ndalet, përdorin agjentët Hemostatic.

Trajtimi Kundërindikimet e Leeches mjekësore është një sëmundje në të cilën aftësia reduktohet nga gjaku te trash dhe presionit të gjakut, anemia, kequshqyerja, sepsis.