Masazh


  • Si të masazh
  • Masazh Fëmijët

Teknikat e sistemit dosed efekte mekanike në lëkurë dhe indet themelore të trupit.

Kombinimi masazh me drogë, fizioterapi, terapi fizike, duke përfshirë ushtrim në marrjen e ujit fuqi të lartë terapeutik.

Massage Therapy është treguar për sëmundjet


  • sistemet kardiovaskulare,
  • musculoskeletal,
  • çrregullime nervore
  •  frymëmarrjes, ndihmon tretjen e ushqimit,
  • çrregullime metabolike,
  • në gjinekologji,
  • Stomatologji (inflamacion të mishrat, mukozës orale, etj).

Massage Therapy mund të mbajë një person me arsim mesatar mjekësor që kanë qenë të trajnuar.

Masazh në të moshuarit do të jetë veçanërisht i butë. Rough, jo sistematike, lëvizjet e tepruar mund të shkaktojë dhimbje, kontraktimet e muskujve konvulsive, sistemin overexcited nervor.

 Drejtimet kryesore Lëvizjet masazh nga periferia në qendër, përgjatë limfatike dhe enët e gjakut të. Ora trajtim nga 10 deri në 20-30 minuta (në disa raste deri në 40 minuta), në varësi të numrit të zonave të mbuluara nga masazh. Mbaj atë çdo ditë ose dy.

lexoni më shumë