Trajtimi masazh


Trajtimi masazh kurs është zakonisht 10-15 procedurat.

Pushim mes të kurseve (jo më pak se 15 ditë) të përcaktojë personalisht.

Sipas mënyrës së ekzekutimit, siç masazh mjekësore dhe higjienike, masazh mund të jetë manual ose hardware masazh.

Mjekësi masazh kozmetike: përdoret për të parandaluar plakjen e parakohshme të lëkurës, sagging eliminuar atë, si dhe të disa sëmundjeve të lëkurës (p.sh., fytyre) dhe humbjen e flokëve.

Vetë-masazh rrit efikasitetin, redukton lodhjen. ngjall forcat pas stresit fizik dhe mendor; Veçanërisht e efektshme në kombinim me ushtrime në mëngjes.

Mbaj ajo duhet të jetë vetëm me rekomandimin e mjekut, mastering teknikat themelore të masazh klasike.

Kundërindikimet për trajtimin masazh


kushtet akute febrile (temperaturë të lartë të trupit), inflamacion akut; gjakderdhje dhe sensibilitet ndaj tyre, sëmundje të gjakut; Proceset septike e çdo vend, sëmundjet infektive dhe fungale të lëkurës, dëmtimin e saj dhe acarim, skuqje të lëkurës alergjik; trombozë, gjëndrave dhe limfanhoit; osteomielit, aneurysm vaskulare; forma aktive e tuberkulozi, sëmundjet seksualisht të transmetueshme; Tumoret beninje dhe malinje; sëmundje mendore, i shoqëruar nga ngacmim tepruar apo ndryshim të rëndësishëm të mentalitetit