fasha ngrohjes medicinale


Mund të përdoret edhe fasha ngrohjes medicinale, efekti i të cilave u rrit shtimin e ujit të agjentëve të ndryshëm (sode buke, alkoolit, etj).

Sigurisht imponojë alkool gjysmë-compress (alkool i holluar në gjysmë me ujë) ose Vodka compress.

Ju mund të përdorni alkool dhe vazelinë (ose ndonjë perime) vaj në bilancin e 1: 1.

Shpesh, mjekët rekomandojnë për fasha drogë gatshme, duke përfshirë menovazyn.

Në humbjeve reumatike e nyjeve shumë efektive bile mjekësore ose dimeksid.

Por drogat mund të shkaktojë acarim të ndodhë për shkak se para se të caktojë compress e lëkurës duhet të shpifjeve krem ​​fëmijë apo vaj vazelinë