Tomography llogaritur e barkut


CT zabryushipnoho hapësirë ​​imazhe dispozicion bark, shpretkë, mëlçisë, pankreasit dhe veshkat (veshkave hulumtim më informative në kontrast artificial).

Kundërindikimet në tomography bark

Kundërindikimet Jo tomography, kryhet me lehtësi, sepse kompjuteri tomohrafiio barkut mund të kryhet në një bazë pacient i jashtëm, dhe i sëmurë rëndë.

Tomography llogaritur është i sigurt dhe nuk oslozheniy. Duke plotësuar të dhënat klinike dhe studime radiologjike mund të merrni më shumë informacion në lidhje me organet e