Catheterization fshikëz në gratë


Catheterization fshikëz në gratë, zakonisht nuk shkakton vështirësi. Para catheterization, zgjidhje organe gjenitale të jashtme femra decontaminated duart furatsillina para catheterization fshikëzës në gratë duhet të lahen me sapun dhe ujë dhe të trajtohen me alkool.
Gishtat e dorës së tij të majtë butësisht shtyjnë serbia, me 2 vrima të bëhen të dukshme: top prej tyre - hapja e uretrës, më të ulët - në hyrje të vaginës. Kateteri, glicerinë vajosur sterile ose vaj vazelinë, shumë mirë, administrohen lehtë dorën e djathtë.

Shfaqja e urinës - një shenjë se kateteri është në grua fshikëz.

Kur ju të hyjë infeasibility kateteri duhet të kontaktoni mjekun tuaj.