Si të masazh 2


Fërkim të përfshira në zhvendosjen apo shtrihen në lëkurë me indet themelore në drejtime të ndryshme. Pritja promovon shtrihen të mbështjelljes, plagët, lehtësimin dhe për të hequr depozitave në inde, ka një efekt pozitiv në pezmatim nervi, nevralgji, dëmtimit të përbashkët.

Stërvitje - pritje, në të cilin ndikimi në indet duhet të jetë krejtësisht pa dhimbje, por mjaft të thellë për të përmirësuar tonin e muskujve, rrisin aftësinë e tyre shtrëngohet për të përmirësuar ndjeshëm qarkullimin e gjakut.

Dridhje - metoda më komplekse e masazh. Lëvizjet transmetueshme dridhje, shtrihet përtej zonës së pacientit. Ndryshojnë dridhje jo të përhershme dhe të përhershme. Pritja aktivizon qarkullimin e gjakut, proceset e shërimit në indet, stimulon metabolizmin, zbulon një efekt analgjezik.
Hardware masazh

Masazh është kryer duke përdorur pajisje të posaçme. Aplikimi i tij i pavarur treguar në sëmundjet e traktit gastrointestinal, i shoqëruar nga kapsllëk, lëndimet e sistemit musculoskeletal për të ndikuar kallo formuar, si dhe sëmundjeve dhe lëndimeve të sistemit nervor. Hardware masazh mund të jetë replenished dorën, por nuk mund të zëvendësojë atë tërësisht për shkak se pajisjet masazh nuk lejojnë të dallojnë teknikë delikate e masazh. Një shumëllojshmëri e pajisjeve është masazh dridhës, masazh, masazh me korrent (pnevmomassazh) dhe të tjerët.

Leximi i parë