Kundërindikimet Ynduktotermyya


Metoda e elektroterapi, i cili është faktor vepron frekuencë të lartë të alternuara fushë magnetike. Veprimi i kësaj fushe të energjisë shkakton mësipërme (induktiv) rrymat e eddy, energjia mekanike kthehet në nxehtësi.

Zgjerimi i anijeve, përshpejton qarkullimin e gjakut, ul presionin e gjakut, përmirëson qarkullimin koronare.

Me teploobrazovanyem dhe rrit rrjedhjen e gjakut inflamatore të lidhura dhe të veprimit zgjidhjen induktoter mi Akademisë.

Ka edhe të ulur tonin e muskujve që ka rëndësi vrull e muskujve të butë. Reduktuar excitability e receptorëve nervore shkakton qetesues dhe efekt qetësues.

Përdorimi i kësaj procedure ynduktotermyy zona stimulon glucocorticoid veshkave funksionin e tyre. Me këtë metodë të trajtimit është rritur kalciumi në indet efekt bakteriostatik.

Kundërindikimet inductothermy: Sëmundje akute qelbëzuese, kanceri, dështimi kardiovaskulare, hipertensionit 2 faza, një tendencë për gjakderdhje, inductothermy kundërindikuar edhe në shtatzëni.

Indikacionet ynduktotermyy caktimin është inductothermy sëmundjeve inflamatore akute dhe kronike të organeve të brendshme, të organeve legenit, Otolaryngology, sëmundjeve dhe dëmtime të sistemit muskulor, sistemit nervor periferik dhe qëndror. Ndër contraindications private përfshijnë shkeljeve dhimbje dhe ndjeshmëri temperaturën e lëkurës, praninë e objekteve metalike në indet në zonën e prekur dhe proceset akute purulent.