Jacuzzi banjot karbonike banjot radonit


Jacuzzi - mesme vozdeystvuyuschey është ujë me shumë flluska të formuara tub i hollë metalike me vrima ku ajri hyn nën presion. Ky "valë" uji e bën lëkurën bolnohoo veprim me-hancheskoe.

Banja tregohen në çrregullimet funksionale të sistemit nervor, lodhje e përgjithshme me fazë 1 hipertensionit. Kohëzgjatja e trajtimit -10-15 min, të përditshme apo çdo ditë tjetër. Në rrjedhën e 12-15 procedurave.

Banjot artificiale karbonike - Mjedisi vozdeystvuyuschey janë të natyrshme ose artificialisht përgatitur ujë mineral të gazuara. Trupi është i mbuluar me shumë flluska të vogla të gazit që ofrojnë veprime kimike në receptorët nervore në lëkurë, duke shkaktuar reagimin ref-lektorno e enëve të gjakut. Ata zgjeruar dhe përmirësuar në mënyrë të konsiderueshme e qarkullimit të gjakut.

Banjot artificiale radonit - përdoret për përgatitjen e një solucioni të koncentruar të radonit, e cila është prodhuar nga një tretësirë ​​e kripërave të radiumit. Banjot radonit rrisë metabolizmin, japin efekt të përgjithshëm qetësues dhe qetësues, normalizimin e tensionit të gjakut, të përmirësojë funksionin e zemrës okratitelnuyu.

Dush Aplikimi tregojnë poliartritin kronike, osteokondroza, neurozë, sëmundjet e nervor .Systemy periferike, sëmundjet gjinekologjike.

Leximi i parë