Charcot dush


Charcot dush


Kur shpirti Charcot pacienti i cili është në një distancë prej 3-3,5 m nga telekomandë, së pari derdh nga të gjitha anët e tifoz ujë (fan-formë dush), drejtimin, atëherë një jet kompakt ndikojnë në trupin me shtresat e muskujve ose bazë kockave (gjymtyrë , mbrapa, sipërfaqja anën e gjoksit).

Shmangur marrjen jet në fytyrë, kokë, zemrat dhe organe gjenitale. Procedura e parë është kryer në një temperaturë prej 35-32 ° C, ose në çdo ditë cdo kohe ajo redukton nga 1 ° C dhe në fund të trajtimit të rregulluar tek 20-15 ° C. Roll Scharko përshkruar kryesisht për sëmundjet funksionale e sistemit nervor, sëmundje metabolike, veçanërisht trashje.

Masazh Underwater është një procedurë në të cilën nënujore ujë masazh jet e pacientit të furnizuara nga një çorape nën presion. Temperatura dhe do të shkaktojë acarim mekanike të përmirësuar qarkullimin e gjakut dhe limfatike, dhe kështu të ushqyerit e indeve, stimulon metabolizmin, nxisin rezorbimit më të shpejtë të inflamacionit.

Tregues për dush-masazh janë: obeziteti, gout, trauma musculoskeletal, sëmundjet e përbashkët (përveç tuberkulozi) muskujve dhe dëmtimet suhozhiliy.posledstviya dhe sëmundjeve të sistemit nervor periferik, efektet e mbetur pas pësimit poliomelitit me simptomat e parezë muskujve, plagë shërimit ngadaltë (nuk ka thrombophlebitis) dhe të tjerët.

Në shpirtin e-nënujore përgjithshme masazhet i tërë trupi është nënshtruar të ndikojë.

Kur porositë jet uji lokale me shldnha informoi referohen një pjesë të veçantë të trupit (nyje, rajonin e mesit dhe kështu me radhë.) Temperatura e ujit në këtë rast është 36-38 ° C. Në masazhet nënujore ujë të përgjithshëm shpirti-temperatura mund të rritet gradualisht deri në 40 ° C, lokale - në 42 ° C. Kursi i trajtimit është 15-20 procedurat.

Leximi i parë