Hot compress


Hot compress kërkoni për ngrohje lokale e indeve. Nën ndikimin e saj ka rrjedhjen e gjakut që shkakton një efekt analgjezik.

Përdorni fasha nxehtë migraines, aktivizohet enët e trurit vrull, dhimbje barku (zorrëve, veshkave dhe mëlçisë), dhimbje të përbashkët, ndërsa depozitat në kripëra, edhe me pezmatim nervi.

Makineri vendosjen kompresë të nxehtë


Leckë të lagur në ujë të nxehtë (temperatura 50-60 ° C), shtrydh të gjallë dhe të vënë në zonën e dëshiruar të trupit, e mbuluar me mushama të lartë dhe rroba të ngrohtë leshi.

Ky ndryshim ngjesh çdo 5-10 minuta.