Trajnimi Hysterosalpynhohrafyya 1


Metoda rreze-X Analiza e organeve të brendshme femra riprodhuese. Që synon përcaktimin e formës së zgavrën mitrës, dritë e dobët e karakterit e muret e saj dhe tubacionet. Agjent futur kontrast në tub qenët i qartë një mundësi për të marrë në kontur radiografi e brendshme e mitrës dhe tubave

Përgatitja për hysterosalpingography


Përgatitja për hysterosalpingography mbajtur më ciklit menstrual 18-20 ditësh. Zorrë dhe fshikëz duhet të zbrazur në hysterosalpingography. Në X-ray dhoma shiringë ngadalë injektohet kontrast ngjyroset në mitër dhe të bëjë radiografi,  Kontrollin e një ditë.