Vodka compress


Në angina fëmijët shpesh bëjnë kompresë vodka në qafë.

Kjo pëlhurë ngjyhet me vodka takon vënë në anën e pasme të qafës, duke e lënë atë para të pabanuar e - pjesë e gjëndrës tiroide.

Përndryshe, rregullat imponuar vodka ngjesh e njëjtë, pas trajtimeve ngrohjes ndaluara për lirimin e fëmijës për një shëtitje ose të luajë me të në lojëra në natyrë.

Teknologji compress imponuar


Një copë leckë, të vendosura në disa shtresa, zhytem në ujë të ngrohtë, e shtrydhur nga, të aplikojnë në lëkurë. Nga lart imponojë një leckë (compress letër, polietileni), më të gjerë se leckë ngjyhet, dhe në krye - një shtresë e pambuku ose fanellë zonë edhe më të mëdha.

Të tre shtresa janë të fiksuara fashë të shtrënguar të mjaftueshme, por në mënyrë që të mos pengojnë qarkullimin tipik.

Pas heqjes kompresë (6-8 orë) të lëkurës duhet të fshihen me alkool dhe të vënë në tokën e thatë dhe të ngrohtë fashë të ngrohtë.