Vektorkardiohrafiya


Vektorkardiohrafiya. Bashkohu aktivitetin elektrik të zemrës duke përdorur pajisje të veçanta - vektorelektrokardioskopov.

Metoda Vektorkardiohrafiya është një zhvillim i mëtejshëm i electrocardiography.

Vektorkardiohrafiya përcakton ndryshimin e madhësisë dhe drejtimin e fushes elektrike të zemrës gjatë ciklit kardiak.

Aplikoni Vektorkardiohrafiya për diagnostikimin e lezioneve fokale e infarkt, hypertrophy ventricular (sidomos në fazat e hershme) dhe aritmisë.

Si vektohrafiyu


Vektohrafiyu bëjnë me pacientin në anën e pasme duke e vendosur elektroda në krye të gjoksit.

Rezulton Dallimi potencial regjistruar në ekran katodë-ray tub.