Emërimi Bronchoscopy si bronchoscopy bërë


Bronhoskopiya-Procedura, duke ju bërë me sy të vlerësuar gjendjen e pemës bronkiale duke përdorur një -bronhoskopa veçantë aparatit.

Bronchoscopy është bërë për të diagnostikuar Tumoret e trake dhe bronke (biopsi intestinal) për të hequr trupat e huaja nga udhë ajrore për zbutjen zonat e fjetur e indeve të mushkërive (atelectasis), larje bronkial dhe vënien e tyre drogë. Bronchoscopy bërë nën anestezi lokale dhe nën anestezi të përgjithshme. Për anestezi të përgjithshme është më shpesh përdoret anestezi të përgjithshme.

Si bronchoscopy


Studim gjatë bronchoscopy kryhet në të ulur ose i shtrirë në shpinë. Kur rrënja mjet anastezik lokale e gjuhës, faring, trake dhe bronke kryesore smeared dikaina zgjidhje. Ju gjithashtu mund të përdorni spërkatje anestezisë.