Baroterapyya


Shpenzojnë Hyperbaric si pacientët të cilët janë të hospitalizuar dhe ambulator. Gjatë dhe pas seancës barotherapy të ndiqni me kujdes të gjitha mjekun settings. Nëse ju ndjeheni mire, të jetë i sigurt për të të treguar stafin mjekësor që kryen barotherapy.

Duke përdorur oksigjen për arsye mjekësore apo ajër nën presion të lartë, të ulët ose me ndërprerje. Baroterapyya mund të jenë të dyja të përgjithshme (personi është në dhomën) dhe lokale (dhomë presioni i vogël është vendosur në gjymtyrë të prekur).

Në dhomat e presionit është reanimim veçantë

Trajtimi më i zakonshëm i oksigjenit presion të lartë - hiperbarychnaoksyhenatsiya. Kjo procedurë përdoret në kequshqyerjen e indeve pas operacionit, gjatë operacionit (ka dhoma të veçanta lartësi operativ) te gratë lindjes me sëmundje të rënda, të tilla si sëmundje të zemrës, sëmundje të ndryshme kardiovaskulare (obliterating endarteritis, sëmundje koronare të zemrës), ulcera peptike dhe duodenum, ishemi retinale dhe sëmundje të tjera.