Display #
Title Author Hits
-diagnostics Diabeti insipidus admin 393
0 - limfocitet admin 475
Aciditeti i lëngut të stomakut - rritur apo ulur aciditetit admin 533
Aminoacidet në urinë admin 439
Amoniaku shkakton një rritje në testet amoniakut gjakut admin 632
Amylase urina admin 423
Analiza biokimike e biokimisë gjakut normë deshifrim e gjakut analizave biokimike admin 13689
Analiza biokimike e fëmijës së gjakut - Rezultatet deshifrim admin 453
Analiza e lëng stomakut admin 503
Analiza e transkript pështymë admin 477
Analiza e urinës nga Sulkovycha Transkript Analiza e urinës nga Sulkovycha admin 349
Analiza e urinës nga treguesit e normës Nychyporenko admin 916
Analiza e urinës për bakteret baktereve në urinë admin 1271
Analiza e urinës transkript shtatzënisë admin 421
Anemi simptoma produkte të rritur hemoglobinë admin 383
Antigjene dhe antitrupat - diagnozën e tumoreve malinje admin 1233
Antigjeneve hepatitit admin 354
Antitrupat ndaj viruseve të hepatitit admin 810
Azotit në urinë-1 admin 371
Bardhë standardet normale cell count gjakut në fëmijët dhe të rriturit admin 343
Bazofilet bazofylyya rritur normën e bazofileve në gjak admin 1060
Bilirubin ngritur në gjak admin 468
Cilindra në urinë shkakton cylindruria 1 admin 696
Cysteine ​​dhe cystine urina admin 374
Elementet formuar e gjakut të njeriut admin 420
Enzimë lipase admin 391
Enzimë transminazy admin 362
Eozinofilet rritur rritur dhe fëmijë shkaqet admin 445
faktorëve të koagulimit plazma faktor koagulimit 8 admin 886
Funksion teste mëlçisë - treguesit admin 424
Funksioni B-limfocitet B-limfocitet admin 1116
Gjak në stol - gjak okult fekal admin 931
Gjaku Fibrohen admin 366
Gjaku i kreatininës rritur kreatininës në gjak admin 564
Gjaku rritje shkalla ure, të ulur nivelet e ure-1 admin 388
Globulin reduktuar të gjakut rrit globulinat admin 485
glukozë-normë admin 388
Grupi i gjakut dietë ushqim dhe gjaku admin 380
Hekuri Hekuri ngritur nivelet e gjakut të hekurit në gjak admin 1668
Hematokriti rritur hematokriti ulur hemokrit gjakut admin 5424
HHTP gama hlutamiltranspeptidaza admin 333
Hormonet insulinë hormon pankreatik pankreasit admin 452
Hormonet kryesore veshkave hormonet nadpochichnikov admin 605
Hormonet seksuale normë e meshkuj dhe hormonet seksuale femërore admin 4396
Hormoneve tiroide - hormon normale tiroide admin 387
Indeksi ngjyra e gjakut sundimit 1 admin 1142
Isoenzymes kreatynfosfokynaza admin 382
Kalciumi në urinë admin 414
Kaliumi në rritje urinë kaliumit në urinë-1 admin 403
Kompjuter Teknikat e analizave alergji admin 339
Kreatinë, kreatininës urinës-1 admin 331
Kripë e acidit laktik dehydrogenase LDH - norma, dehydrogenase kripë e acidit laktik në rritje admin 430
Kripë e acidit laktik dehydrogenase LDH rregull aktatdehidrohenaza rritur admin 1159
Kripërave në urinë - shkakton një përmbajtje të lartë të kripës admin 1770
Kultura e gjakut - kultura bakteriologjike e gjakut admin 674
Leukocile esterase-1 admin 306
Limfocitet rritur normën e limfociteve në Limfocitoza gjakut admin 17405
Magnezi në normën mostren e urines te magnezit në urinë admin 358
Mesit birë - Kundërindikimet për birë kurrizore admin 327
Metodat e diagnozën e infeksionit HIV admin 386
Monocitet në gjak rrit fëmijëve dhe të rriturve të monotsitoz admin 1510
Mostër alergjik flokët admin 330
Natriumi në urinë admin 339
Neutrofile zvogëluar, është rritur admin 1335
Nitrateve në urinë-1 admin 460
Nivelet albumin admin 449
Një test i gjakut për alergjitë admin 487
NORMAT hormon të gjithë treguesit analiza për hormonet admin 552
Organet e urinës Ketone admin 377
Organet Ketone në urinë Ketonuria admin 689
Oxalates në urinë-1 admin 387
Përjashtimet Metoda dhe kufizimet në alergji-1 admin 298
Përmban yndyrë lipid nivelet e lipideve në gjak admin 365
Ph urinë aciditetit të urinës, Ph normë urina admin 1172
Proteina në normën e urinar dhe treguesve 1 admin 333
Proteina në shkaqet urinës rritur proteina në urinë gjatë shtatzënisë-1 admin 641
Proteina ngritur të gjakut, të ulët admin 2017
Pse leukocytes në urinë rrit qelizat e bardha të gjakut në urinë-1 admin 1238
Qelizat e bardha të gjakut qelizat e bardha të gjakut në sigurimin e gjakut, në rritje admin 1963
Qelizat e kuqe të gjakut në urinë rritur, normën dhe shkakton 2 admin 2203
Qelizat e kuqe të gjakut rritur normën e qelizave të kuqe të gjakut në gjakun e fëmijëve dhe të rriturve admin 466
Qelizat epiteliale në urinë admin 3362
Reduktuar numërimin e bardhë qelizë të gjakut, leukopenia admin 383
Rritja alkaline phosphatase alkaline fosfatase admin 424
Shënuesve tumor - shënuesit e rritjes së tumorit 1 admin 340
Sheqer në urinë - simptomat e rritjes së sheqerit në urinë admin 574
Sheqer në urinë rrit nivelin e sheqerit në urinë admin 387
Shkalla amylase e amylase rritur nivelet amylase gjakut admin 368
Shkalla amylase e anomalive të gjakut admin 411
Shkalla e retikulocitet retikulocitet në gjak admin 619
Shkalla ESR për gratë dhe burrat rritur ESR admin 754
Shkalla glikosilate hemoglobinë admin 312
Shkalla hemoglobinë për gratë, burrat anomalitë admin 434
Shkalla Kreatynfosfokynaza, rrit phosphokinase kreatinë admin 324
Shkaqet leukopenia dhe simptomat admin 516
Si për të dhuruar transkriptin fekal fekal admin 653
Si për të ulur kolesterolin admin 418
Si për të zvogëluar normën e bilirubin në gjakun e bilirubin admin 435
Struktura dhe funksioni e gjakut të njeriut admin 955
T-limfocitet funksioni i limfociteve T admin 1528
Tabela glukozës në nivelet e glukozës në gjak admin 2214
Testet alergjike admin 862
Testi adrenalina admin 308
Testi humoral admin 365
Testi i gjakut admin 366
Testi i gjakut transkripti i fëmijëve e gjakut komplet të një fëmije admin 3922
Testi për pėrshkueshmėrisė zorrëve admin 393
Treguesit e zhvillimit të fëmijës në tabelat admin 421
Triglycerides rritur normën e triglycerides admin 360
Trombocitet Trombocitet rritur admin 550
Urina treguesit normë deshifrim urinalysis 1 admin 1598
Urinalysis transkripti i fëmijëve admin 372
Urinë për urinalysis Zimnitskiy deshifrim për Zimnitskiy admin 318
Urinës në acidit urik në gjak rrit normën e 1 admin 399
Urinës në urinë admin 298

Subcategories