Mantra për humbje peshe


Mantra për humbje peshe: si të lexuar

Sot gjithnjë e më shumë popullor në humbjen e peshës duke përdorur Mantra për humbje peshe.

Ajo do të duket tingëllon e thjeshtë nuk mund të nxisin djegie yndyrë, por ndikim pozitiv në formën që ata nuk kanë asnjë dyshim.

Çfarë është Mantra për humbje peshe ^


Mantra për humbje peshe dhe përtëritje është një koleksion i tingujve, duke kombinuar poezi magjike dhe tingujt e thella të universit.

Parashikon hollë të tilla ndihmojnë për të bërë më të fokusuar, të japë durim dhe të kontribuojnë në realizimin e hershme të këtij qëllimi. Ekspertët në këtë fushë thonë se një Mantra është një kod të caktuar që tregon nivelin më të lartë të ndërgjegjes njerëzore.

Njerëzit të cilët kanë përjetuar këtë metodë e mjekësisë alternative, e admiroj atë dhe e vuri në dukje humbje peshe shpejtë. Mantra Veprimit për humbje peshe është për të krijuar harmoni në mes të botës së brendshme të njeriut dhe realitetit. Sipas librave të lashtë, mungesa e harmonisë mund të çojë në shfaqjen e yndyrës dhe zhvillimin e sëmundjeve të rënda.

Psikologët modernë besojnë se përdorimi i mantras është një metodë e shkëlqyer për humbje peshe. Siç e dini, shumë njerëz ndihen të stresit për shkak të nevojës për të dietë. Kjo Mantra ndihmon të humbni peshë dhe për të marrë hutuar nga të menduarit në lidhje me ushqimin, duke parandaluar ndarjen e ushqimit.

Llojet e mëposhtme të mantras:

 • për mirëqenie;
 • Paratë;
 • shëndetësor;
 • Mantra indian dhe tibetian për humbje peshe dhe trupin bukuri.

Për Mantra, "coding" mbipeshë, kontribuar në djegies efikas të peshës, ju duhet të lexoni disa nga rregullat të lexoni:

 1. Mantra duhet të këndojnë për të 108 herë. Numri mund të ndryshojnë, por kjo duhet të jetë një shumëfish i tre.
 2. Kohëzgjatja e një rituali - rreth 15 minuta.
 3. Spell duhet të shpallë në zbehur hëna. Në këtë rast, pesha shtesë do të ulet.
 4. Para leximit duhet të shpallin fraza: "Pesha ime është ... kg". Ju duhet të telefononi peshën e dëshiruar.
 5. Shpifje rekomanduar lutje për ujë, e cila më pas duhet të pini.
 6. Është e dëshirueshme për të kombinuar lexuar me Mantra meditim.

Ju gjithashtu mund të dëgjoni Mantra audio për humbje peshe në shtëpi. Kjo metodë është më pak efektive. Së pari ju duhet të ulen në dysheme dhe të kthehet monoton kënduar disa minuta për t'u ulur ende, pastaj të fillojë ngadalë dhe gradualisht të rritet luaj amplitudë. Koha optimale dëgjuar lutja - 30-40 minuta.

Mantra për humbje peshe - rruga për një trup të bukur, tekste mantras popullore ^

Mantra për humbje peshe dhe përtëritje: këndojnë 108 herë

Pravdina Natalia: Mantra për humbje peshe

Natalia Pravdina - mirë-shitjen e autorit që të ndihmojë njerëzit të ndryshojnë jetën e tyre për të mirë. Mantra Pravdynoy lëshuar në disqe apo në shtyp. Të gjitha veprat e saj janë të bazuara në fe induyistkoyu.

Lutjet Pravdynoy gjallë, konfiguruar hollë të valë e energjisë i universit është i përjashtuar nga mendimet negative që pengojnë zhvillimin shpirtëror. Përveç kësaj, spell:

 • inkurajuar ndërgjegjësimin e energjisë;
 • përjashtojë një person nga emocionet negative dhe përvojat;
 • të hapë mundësi shtesë për arritjen e objektivave;
 • njom të trupit dhe të rinjtë e ITP shëndetësor

Tekste Mantra Natalia Pravdynoy:

 • OM MA ADP JO MO Hum.
 • Om Sri Ram Jai Ram Jai Jai Ram.
 • Mbles Aum Jai Jai Sri Shivayya.

Mantra tibetian për humbje peshe

Tekstet e mantras tibetian që promovojnë humbje peshe, përtëritje, pastrimit, e paqes:

 • SAN SIA Chii përpiqet Pai Tong kopsht.
 • OM MA ADP JO MO Hum;
 • Gate Gate Gate Poro Poro COM Bodhi mbles Porta;
 • Om Shanti Shanti Shanti.
 • SAN SIA UII përpiqet Pai Rregulloret IUN.

Mantra indian për humbje peshe duhet të kryhet si më poshtë:

 • duhet të shtrihet zanoret dhe bashkëtingëllore lexojnë në mënyrë të qartë dhe të shpejtë;
 • Nëse përbërja përfundon me shkronjën "N" dhe "M", letra duhet të shtrihet nëpër nom si për të marrë një lloj të bellowing;
 • Lutja duhet të lexoni disa herë që të jetë shumëfish i 3;
 • Ju mund të lexoni një magji e 15 minuta në mëngjes dhe në mbrëmje.

Kombinimi i meditim Mantra

Sot ju mund të dëgjoni Mantra gjatë drekës ose në këmbë, dhe duke bërë punët e shtëpisë. Megjithatë, për rezultatet më të mira që ju duhet të kombinohen leximin ose duke dëgjuar lutjet e meditimit.

Në qoftë se trupi është në pushim, por njeriu nuk e ka shkëputur Kodi spryymetsya qartë. Recommended lutjet lexim në një dhomë të ventiluar mirë për t'u çlodhur, lidhur duart në nivelin e gjoksit dhe të fillojnë të shpallë Mantra.

Për të patur sukses, ju duhet të besojnë plotësisht se lutja do të ndihmojë të humbni peshë. Gjatë 6 muajve të ushtrimit të rregullt mund të shpëtoj prej 15 kg mbipeshë. Kjo duhet të jetë e kombinuar leximit mantras me meditim, si dhe stërvitje dhe ushqimin e duhur.

Ne ju rekomandojmë të lexoni artikullin meditim për humbje peshe.

Komente dhe histori të vërtetë, të cilët ndihmuan Mantra për humbje peshe ^

Njerëzit të cilët kanë përdorur Mantra për humbje peshe, duke lënë në internet vetëm komente pozitive dhe fjalët e admirim:

Anne, 23 vjet:

"Pas leximit në lidhje me humbje peshe duke përdorur mantras për herë të parë, unë qeshi për një kohë të gjatë, sepse ata nuk e kuptojnë se si ju mund të humbni peshë me anë të lutjeve. E vetmja mënyrë efektive për të djegur off kilogramë shtesë kam menduar dietë e duhur i kombinuar me aktivitet të rregullt fizik.

Pas disa kohe, përsëri erdhën të gjithë informacionit të ngjashme. Ndërsa peshonte 65 kg me lartësi 164 dhe nuk ishte në gjendje për të ushtruar rregullisht. Për 30 minuta çdo ditë kam usamitnyuvalasya dhe lexuar lutje. Pas 2 muaj kam rënë 6 kg. "

Elena, 30 vjet:

"Unë besoj se për të arritur rezultatet që ju duhet të besoni në efektivitetin e metodologjisë së përdorur. Pas të gjitha mendimet materiale. Para leximit parashikon unë imagjinoj se si do të duken pas humbjes së peshës. Rezultati im - 10 minuta kg në tre muaj ".

Catherine, 28 vjeç:

"Kur isha 6 muaj rënë në peshë 14 kg, nuk flasin për të dashurit e tyre si I got it (frikë nga tallje). I vini re parimet e mëposhtme të humbjes së peshës duke përdorur këtë metodë alternative:

 • besimi;
 • dietë të ekuilibruar;
 • sport;
 • ndalohet pirja e duhanit dhe pirja e alkoolit.

Përveç faktit se gjatë këtij muaji kam humbur 4 kg, kam vënë re se ishte më i relaksuar dhe të balancuar. "